,

Vikan HyGo: Revolutionair mobiel reinigingsstation voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie

Wij zijn er trots op om het nieuwste innovatieve concept van onze partner Vikan met jullie te delen: de Vikan® HyGo™!  Het eerste mobiele reinigingsstation in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie dat hygiëne, efficiëntie en wendbaarheid combineert. 

De HyGo draagt bij aan een verbeterde hygiëne en efficiëntie op de werkvloer. Het reinigingsstation is ergonomisch ontworpen en bevat voedselveilige materialen. Met een gladde afwerking verkleint de kans op vuilophoping, terwijl de zes beschikbare kleuren aansluiten bij kleurcoderingsprogramma's. Een goed alternatief voor schaduwborden in omgevingen waar ophangen niet mogelijk is. 

De HyGo werd met veel enthousiasme ontvangen tijdens de Anuga FoodTec in Keulen. Je schoonmaakmaterialen zijn dankzij de HyGo altijd netjes geordend en binnen handbereik.

Dankzij het compacte design en de 360° draaiende wielen, is de HyGo ook nog eens heel wendbaar. Ook is ‘ie gebruiksvriendelijk en kan moeiteloos door deuren heen. Wherever you go, HyGo!

Cemex is samen met Vikan aanwezig tijdens de Interclean Amsterdam 2024. Hier kun je de HyGo zelf ervaren. De Interclean vindt plaats van dinsdag 14 t/m vrijdag 17 mei. Ook wij lopen daar rond, dus wie weet tot dan!

Meer weten over de Vikan® HyGo™ en hoe het jouw bedrijf kan helpen? Neem contact op voor meer informatie! 


Terug naar overzicht