,

Tennant Opzit-schrobmachines

Opzit-schrobzuigmachines van Tennant staan wereldwijd bekend als professionele reinigingsmachines voor industrieel gebruik. Het reinigingsresultaat van deze krachtige machines zijn de topprioriteit van deze toonaangevende producent. En bovendien staan de opzit-schrobmachines van Tennant bekend om hun hoge werksnelheid, comfort en productiviteit. De opzit-schrobzuigmachines zijn bij uitstek geschikt voor grotere industriële ruimten zoals parkeergarages, vliegvelden, havenloodsen en op- en overslagbedrijven. Heeft u vragen over onze opzit-schrobzuigmachines? Neem dan contact met ons op.

12 producten in opzit-schrobmachines

Opzit-schrobmachines voor extra comfort

Grote ruimten worden snel en effectief gereinigd met een opzit-schrobzuigmachine van Tennant. Het assortiment verschilt in groottes en capaciteit. Voor iedere toepassing biedt Tennant een opzit-schrobzuigmachine met het gewenste comfort. Bovendien zorgen de degelijke en duurzame onderdelen voor een uitstekend reinigingsresultaat. Om het gebruik van chemicaliën en water te verminderen bieden heeft Tennant diverse modellen voorzien van de ec-H2O™ chemievrije reinigingstechnologie of de FaST®-schuimtechnologie. Tot slot zijn de opzit-schrobmachines nog uit te breiden met extra accessoires voor extra hoog comfort.

Toepassingen opzit-schrobzuigmachines

Een opzit-schrobzuigmachines biedt veel comfort en beschikt over een grote tankcapaciteit, waardoor het reinigen van grotere oppervlakten geen enkel probleem is. Het reinigingsresultaat is niet alleen verbluffend schoon, maar het gaat ook nog eens razendsnel. Het reinigen van een industriële vloer zoals een parkeergarage of een havenloods is met een opzit-schrobzuigmachines van Tennant geen enkel probleem. Ook op vliegvelden en bij op- en overslagbedrijven van de opzit-schrobzuigmachines van Tennant veel te vinden. Het is niet voor niets dat Tennant zo’n dominante rol speelt in het reinigingen van deze grote industriële oppervlakken.

Nieuwkoop of verhuur

Bij WALO kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor de nieuwkoop van Tennant opzit-schrobzuigmachine. Als Authorised Tennant Partner leveren wij met trots reinigingsmachines van dit geronommeerde merk. Daarnaast biedt de huurvloot van WALO oplossing voor de uitval van uw reinigingsmachine, tijdelijke behoefte aan extra capaciteit of eenmalige schoonmaakklussen. Bij WALO kunt u een opzit-schrobzuigmachine al hure vanaf een dagdeel, desgewenst met bestuurder.