,

Tennant Achterloop-schrobmachines

Bekijk hier ons volledige assortiment Tennant achterloop-schrobmachines. De snoerloze achterloop schrobzuigmachines van Tennant zijn ideaal voor de kleine ruimten. Ieder model uit de T-reeks van Tennant kent zijn voordelen. Wanneer u het gebruik van chemicaliën en water wilt verminderen kiest u voor een schrobzuigmachine met de chemievrije ec-H2O™-technologie of de FaST®-schuimschrobtechnologie. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

10 producten in achterloop-schrobmachines

Achterloop-schrobmachines: wendbaar en compact

Achterloop schrobzuigmachines van Tennant zijn compact, wendbaar en beschikken over een eenvoudige mechanische bediening. Gebruikers zijn bovendien te spreken over reinigingsresultaat. Tennant is niet voor niets voorloper in de markt van schrobmachines, veegmachines en veegschrobzuigmachines.

Toepassingen achterloop-schrobzuigmachines

De Tennant achterloop schrobzuigmachines zijn geschikt voor een groot aantal toepassingen. De achterloop modellen van Tennant staan bekend om hun wendbaarheid en compactheid en zijn daarom ideaal in te zetten in hotels, ziekenhuizen, magazijnen, supermarkten, kantoren, showrooms en kantines. Kleine- tot middelgrote oppervlaktes worden binnen een handomdraai brandschoon met een achterloop schrobmachine van Tennant.

De voordelen van Tennant

Tennant staat bekend om haar industriële reinigingsmachines met een uitstekend reinigingsresultaat. De achterloop-schrobmachines van Tennant worden continu doorontwikkeld, zodat we altijd blijven voldoen aan de wensen van de klant. Tennant heeft daarom ook de volgende aspecten hoog in het vaandel staan:

  • Lagere schoonmaakosten: de machines van Tennant zijn voorzien van degelijke en duurzame onderdelen en technieken, waardoor een langere levensduur is gegarandeerd. Bovendien kent Tennant de optionele ec-H2O NanoClean™-technologie, waarmee water elektrisch wordt omgezet in een duurzame schoonmaakoplossing. Hiermee worden kosten op waterverbruik en chemicaliën verlaagd. 
  • Stil reinigen: de achterloop-schrogzuigmachines van Tennant zijn stil in gebruik, waardoor ze ook overdag perfect kunnen worden ingezet op plaatsen met veel passanten. 
  • Eenvoudig in gebruik: alle modellen zijn zeer eenvoudig in gebruik, waardoor scholing van personeel bijna niet aan de orde is. 
  • Wendbaar: draaien en sturen in kleine ruimten is geen enkel probleem met de achterloop modellen van Tennant. U maakt eenvoudig schoon op de moeilijk bereikbare plekken. 
  • Uitstekend reinigingsresultaat: bovedien geven de achterloop-schrobzuigmachines van tennant een brandschoon reinigingsresultaat.