,

Over WALO

Uw partner in hygiëne en reiniging

Al meer dan 80 jaar staat WALO bekend als hét toonaangevende kennis- en adviescentrum voor schone vloeren en oppervlakken. Als betrouwbare totaalleverancier voor hygiëne en reinigingssystemen, bieden wij zowel indoor- als outdooroplossingen. 

WALO is al tientallen jaren eigendom van de familie Lodder. Eigenaar Jan Lodder en zijn zoon Cees werken samen met hun team dagelijks aan het succes van klanten in alle denkbare sectoren.

Voor elke sector het juiste advies

Bij WALO geloven we in het bieden van meer dan alleen producten en diensten; wij zijn uw strategische partner in hygiëne. We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft en dat er geen one-size-fits-all oplossing is. Daarom gaan we verder dan verkoop en verhuur. Als experts in schone vloeren en oppervlakken voorzien we u van op maat gemaakte oplossingen, trainingen en professioneel advies. 

Of u nu werkzaam bent in de voedingsindustrie, gezondheidszorg, industrie, glas- en tuinbouw, publieke sector of transport en logistiek, wij begrijpen uw hygiënevraagstuk en werken samen met u aan een professioneel resultaat.

Samen naar een duurzaam resultaat

We zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid de toekomst vormt. Om in die behoefte te voorzien, levert WALO energiezuinige machines met een ongeëvenaarde reinigingscapaciteit. De machines in ons assortiment zijn onder andere uitgerust met ec-H2O NanoClean Technologie, een ecologische technologie die water middels elektra omzet in een zeeploze schoonmaakoplossing.

Bekijk hier ons assortiment

Neem contact met ons op

Zoekt u een  betrouwbare partner op het gebied van hygiëne, reiniging en infectiepreventie, vraag dan een vrijblijvend gesprek aan via de contactpagina.


Service van A tot Z
  • Wij voorzien u van advies op maat over de beste reinigingskeuzes en baseren ons daarbij op uw specifieke situatie. Dit doen wij uiteraard samen met u op uw locatie.

  • Wij bieden heldere voorwaarden voor een service- en/of onderhoudscontract. Bij calamiteiten, reparatie en (spoed)bestellingen staan wij van 's ochtends tot 's avonds voor u klaar. 

  • Wij bieden trainingen aan bij u op locatie. U bespaart niet alleen kosten, maar leert ook op verantwoorde wijze omgaan met de machine(s). Dit voorkomt dat u schade rijdt of belangrijk onderhoud over het hoofd ziet.

Authorised Tennant Partner

Als Authorised Tennant Partner zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van eersteklas reinigingsmachines van dit vooraanstaande merk. Als officiële partner van Tennant verzekeren wij u van ongeëvenaarde kwaliteit en garanderen u een vlekkeloze bedrijfsvloer.

Wij mogen onszelf al jaren hét kennis- en adviescentrum voor vloerhygiëne noemen. Om die status te waarborgen, hebben wij een exclusief partnerschap met Tennant Company, een toonaangevende fabrikant met een indrukwekkend assortiment vloerreinigingsmachines voor zowel binnen als buiten. Met ruim 4000 medewerkers behoort Tennant tot de absolute top op het gebied van vloerreiniging.