,

Alle reinigingsmachines

Bekijk hieronder een overzicht van al onze professionele reinigingsmachines. De machines zijn volledig naar wens samen te stellen, zodat ze perfect zijn afgestemd op uw reinigingsbehoefte. Wilt u snel een nieuwe machine op locatie? Kijk dan onder het kopje Voorraad naar onze voorraadmachines. Deze reinigingsmachines zijn nieuw, snel uit voorraad leverbaar en kunnen eventueel met extra opties worden uitgebreid.

Filter Sluiten

U vindt bij WALO het meest complete assortiment Tennant-reinigingsmachines. De twee belangrijkste categorieën zijn schrobmachines en veegmachines. Deze zijn onder te verdelen in achterloop- en opzitmachines. Achterloopmachines zijn perfect geschikt voor de reiniging van kleinere oppervlakken, terwijl opzitmachines vooral bedoeld zijn voor het zwaardere en meer industriële werk.

In kleine ruimtes zoals een kantine, zwembad, vergaderzaal of supermarkt, is een wendbare achterloopschrobmachine een goede keuze. Voor grote en robuuste oppervlakken zoals garages, loodsen en vliegvelden, is een opzitschrobmachine de beste keuze. Wilt u één machine voor het reinigen van uw binnen- en buitenvloer? Dan bevelen we een veegschrobzuigmachine met opzitfunctie aan.

Twijfelt u welke machine bij uw reinigingsplan past? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies. We denken graag met u mee!