,

Veegmachines

Wilt u een veegmachine kopen? Dan is het belangrijk dat u een machine kiest die aansluit bij uw reinigingsplan. Er zijn namelijk veegmachines in verschillende soorten en maten, en die hebben elk weer andere functionaliteiten. Onderaan de pagina leggen wij u uit hoe u de beste veegmachine kiest voor uw reinigingsvraagstuk. Dat doen we aan de hand van ons eigen assortiment veegmachines van het merk Tennant.

Categorieën binnen veegmachines

13 producten in veegmachines
Filter Sluiten

Welke veegmachines zijn er op de markt?

Wilt u een veegmachine kopen, dan heeft u keuze uit twee soorten machines: de opzit-veegmachine en de achterloopveegmachine. Hieronder leggen wij u in detail uit wat het verschil is tussen deze machines. Zo ontdekt u tevens welk type veegmachine u zelf nodig heeft. Opzit-veegmachines (middelgrote en grote oppervlaktes) Een opzit-veegmachine is, zoals de naam het al zegt, een veegmachine waar de bestuurder op kan zitten. Deze veegmachines beschikken over een zogenaamd bestuurdersplatform, voorzien van een gaspedaal, rempedaal en stuur. Vanuit ergonomisch oogpunt is dit erg belangrijk, want de opzit-veegmachine wordt gebruikt voor het vegen van grote oppervlaktes. In zo’n geval is het voor de bestuurder van de machine wel zo prettig om comfortabel te zitten.

S20 Tennant opzit-veegmachine

Opzit-veegmachines kunnen geleverd worden in Elektrisch (accu) LPG en/of diesel en zijn uitermate geschikt voor het reinigen van zowel harde als zachte oppervlaktes. Opzit-veegmachines worden gebruikt voor diverse ruimtes, waaronder ; gezondheidszorg, farmeutische industrie, transport, opslag en logistiek, AGF-sector, foodindustrie, luchtvracht, bloemen- en plantenkassen, scholen, winkels, showrooms, op- en overslagterreinen, industrieterreinen.

Achterloop-veegmachines (kleinere oppervlaktes)

Een achterloop-veegmachine is qua functionaliteit overeenkomstig met de opzit-veegmachine, maar is bedoeld voor ruimtes met een kleinere omvang. Dat zie je ook duidelijk terug in het formaat van de machine. Deze bevat bijvoorbeeld geen bestuurdersplatform waar je op kunt zitten, maar is bedoeld om te besturen terwijl je erachter loopt.

De ervaring leert dat de achterloop-veegmachine qua gebruik veel overlap heeft met de opzit-veegmachine. Beide worden bijvoorbeeld ingezet op scholen, in winkels en in magazijnen, tankstations. Vaak komt de keuze voor de ene of andere machine vooral neer op het aantal vierkante meters dat u per uur wenst te reinigen én op de reinigingsfrequentie die u hanteert. Bent u bijvoorbeeld dagelijks in de weer met reinigen, dan is een opzit-veegmachine een betere keus.

Wilt u zeker weten dat u hierin de juiste keuze maakt? Dan kunt u ons altijd bellen, mailen, chatten of whatsappen.

Waarom Tennant-veegmachines uw beste (en meest duurzame) keus zijn

Wilt u een veegmachine kopen, dan doet u een serieuze investering in uw reinigingsplan. Wij raden u daarom van harte aan te kiezen voor een machine van het merk Tennant. En dat advies is niet zonder reden. De Tennant-productlijn wordt namelijk beschouwd als een kwaliteitskeuze met een hoog duurzaamheidsgehalte. Dat vertaalt zich onder meer in de volgende voordelen:

  • WALO beschikt over een ruim aanbod energie-neutrale Tennant-veegmachines die elektrisch worden aangedreven (al zijn er desgewenst ook diesels en Lpg’s beschikbaar). 
  • Onze machines beschikken over zeer stille motoren en zijn daardoor prettig in gebruik voor de bestuurder. Ook leveren ze andere mensen in de omgeving geen overlast op. 

Veegmachine kopen? Kies voor de voordelen van WALO

Wilt u een veegmachine kopen van het merk Tennant? Dan vindt u in WALO de partner die u zoekt. Wij hebben tientallen jaren ervaring als hygiëne- en reinigingsadviescentrum en staan in het gehele aankoopproces voor u klaar. Kiest u voor WALO, dan profiteer u van:

  • Op maat gemaakt advies omtrent uw reinigingsvraagstukken; 
  • Transportservice om uw machine op locatie te leveren;
  • Training en uitleg op locatie, zodat uw werknemers op een verantwoorde manier met de machine leren omgaan;
  • Periodiek onderhoud om de machines optimaal inzetbaar te houden;
  • Dagelijkse technische support van 07:00 uur tot 21:00 uur.

U mag er dankzij uw samenwerking met WALO tevens op vertrouwen dat wij er alles aan doen om ons bedrijf en onze producten zo duurzaam mogelijk te maken. Vindt u dit net zo belangrijk als wij? Dan adviseren wij u graag over milieuvriendelijke manieren om uw vloeren en oppervlaktes te reinigen.

Heeft u op maat gemaakt advies nodig over de veegmachine die het beste past bij uw reinigingsplan? Wij staan vol enthousiasme voor u klaar met kosteloos advies.