,

Veegmachine nodig? Te koop, te huur en tweedehands

Bent u op zoek naar een energieneutrale veegmachine? Wij beschikken over tientallen modellen die geschikt zijn voor alle denkbare oppervlakken. Wij leveren uiterst duurzame veegmachines die gebruikt worden door onder meer (semi-)overheidsorganisaties en het MKB. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn en tonen u ons aanbod.

Welke types veegmachines zijn er?

Bij WALO beschikken we over veegmachines van het merk Tennant, de meest hoogwaardige fabrikant van duurzame veegmachines. Als officieel partner van Tennant, staan wij garant voor premium kwaliteit. De types veegmachines die wij in ons bezit hebben, zijn:

Bekijk ons volledige assortiment

Bekijk onze gebruikte machines

Welke machine past bij uw reinigingsplan? Ontdek het vandaag met WALO

WALO heeft ruim drie decennia ervaring in hygiëne en reiniging. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot het meest gerommeerde reinigingsadviescentrum van Nederland. Wij leveren een indrukwekkende totaalservice aan onze klanten. Waarom? Omdat enkel het aanschaffen van een machine niet genoeg is. Een reinigingsplan gaat veel verder dan dat. Daarom werken wij het liefst van A tot Z met uw reinigingsprobleem.

  • Samen stellen we een plan op dat antwoord biedt op uw reinigingsprobleem
  • Wij kiezen samen met u welke veegmachine daar het beste bij past
  •  Wij voorzien u en uw personeel van uitgebreide training en advies
  • Wij helpen u periodiek met het onderhoud van uw machines
  • Wij zijn altijd bereikbaar voor hulp, vragen en advies

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen

Veegmachine kopen, huren of short-leasen? WALO helpt u verder!

Met WALO als reinigingspartner bent u verzekerd van de best denkbare service op het gebied van hygiëne. Vindt u het lastig om te kiezen welke machine bij u past? Of loopt u tegen reinigingsproblemen aan die u niet zelf kunt oplossen? Dan helpen wij u verder met kosteloos advies. U kunt contact met ons opnemen via een van de volgende kanalen: