,

Welkom bij WALO

Uw partner in schone vloeren en oppervlakken

Al meer dan 80 jaar staat WALO bekend als hét toonaangevende kennis- en adviescentrum voor schone vloeren en oppervlakken. Sinds de oprichting hebben we onze expertise continu geperfectioneerd om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Als betrouwbare totaalleverancier voor hygiëne en reinigingssystemen, bedienen wij zowel indoor als outdoor oplossingen.

WALO is al ruim drie decennia in handen van de familie Lodder, woonachtig op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Ook anno vandaag is de familie volop actief in het bedrijf. Eigenaar Jan Lodder en zijn zoon Cees, samen met hun team van medewerkers, werken dagelijks aan het succes van WALO en hun uitgebreide klantenbestand. Dat doet het team van WALO met passie, plezier én met de wijsheid van tientallen jaren ondernemerschap.

Samenwerken voor schone successen

Bij WALO geloven we in het bieden van meer dan alleen producten en diensten; wij zijn uw strategische partner in hygiëne. We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft en dat er geen one-size-fits-all oplossing is. Daarom gaan we verder dan verkoop en verhuur. Als experts in schone vloeren en oppervlakken voorzien we onze klanten van op maat gemaakte oplossingen, trainingen en professioneel advies. 

Meedenken in oplossingen

Onze toegewijde experts denken actief mee en bieden oplossingen die aansluiten bij uw specifieke eisen. Of u nu werkzaam bent in de voedingsindustrie, gezondheidszorg, industrie, glas- en tuinbouw, overheidsinstellingen of transport en logistiek, wij begrijpen uw hygiënevraagstuk en helpen u op weg. Samen zorgen we ervoor dat uw bedrijf kan groeien en bloeien. 

Uw duurzame totaaloplossing

We zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid de toekomst vormt. Om in die behoefte te voorzien, levert WALO energiezuinige machines met een ongeëvenaarde reinigingscapaciteit. De machines in ons assortiment zijn onder andere uitgerust met ec-H2O NanoClean Technologie, een ecologische technologie die water middels elektra omzet in een zeeploze schoonmaakoplossing.

Bekijk hier ons assortiment

Wat wij voor u kunnen doen

WALO zet zich met enthousiasme in om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze op het gebied van hygiëne, reiniging en infectiepreventie. Ongeacht de toepassing of locatie, WALO heeft altijd een geschikte oplossing voor u. Wij staan klaar om u te voorzien van professioneel advies en om u te ondersteunen in al uw reinigingsbehoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw hygiënevraagstukken kunnen oplossen en uw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Uw succes is ons doel!


Service van A tot Z
  • Wij voorzien u van maatwerk en advies, en zoeken samen met u naar de beste oplossing. 
  • Wij kunnen u adviseren over de beste reinigingskeuzes en baseren zich daarbij op uw situatie, eisen en wensen. Dit doen wij uiteraard samen met u op uw locatie. Na de uitgebreide ingebruikstelling geniet u van het klant zijn bij WALO.
  • Wij bieden heldere voorwaarden voor een service- en/of onderhoudscontract. Bij calamiteiten, reparatie en of (spoed)bestellingen staan wij van 's ochtends tot 's avonds voor u klaar. 
  • Wij bieden trainingen aan bij u op locatie. U bespaart niet alleen kosten, maar leert ook op verantwoorde wijze omgaan met de machine(s). Dit voorkomt dat u schade rijdt en of belangrijk onderhoud over het hoofd ziet.

Authorised Tennant Partner

Als Authorised Tennant Partner zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van eersteklas reinigingsmachines van dit vooraanstaande merk. Als officiële partner van Tennant verzekeren wij u van ongeëvenaarde kwaliteit en garanderen u een vlekkeloze bedrijfsvloer.

Wij mogen onszelf al jaren hét kennis- en adviescentrum voor vloerhygiëne noemen. Om die status te waarborgen, hebben wij een exclusief partnerschap met Tennant Company, een toonaangevende fabrikant met een indrukwekkend assortiment vloerreinigingsmachines voor zowel binnen als buiten. Met ruim 4000 medewerkers behoort Tennant tot de absolute top op het gebied van vloerreiniging.