,

WALO-Tennant First Choice-reinigingsmachines

Wanneer een Tennant-reinigingsmachine jonger is dan 6 jaar én minder dan 1.000 draaiuren heeft, valt die onder het First Choice-label. Dit betekent dat de machine volledige fabrieksgarantie krijgt. Dit is uniek in de markt en illustreert Tennants toonaangevende kwaliteit.

De reinigingsmachines binnen ons First Choice-label zien er als nieuw uit en zijn volledig refurbished, inclusief onderhoudshistorie. Ook zijn de machines op meer dan 100 punten door onze technisch specialist gecontroleerd en in topconditie bevonden.

“De volledige fabrieksgarantie op occasions is uniek in de markt,” aldus Cees Lodder, die verantwoordelijk is voor het First Choice-label. “We kunnen deze garantie bieden omdat de kwaliteit van Tennant ongekend hoog is. Een First Choice-reinigingsmachine is eigenlijk zo goed als nieuw.”

Onze unieke fabrieksgarantie combineren met uw duurzaamheidsdoelen? Een groot deel van de machines binnen het First Choice-label is voorzien van ec-H2o-technologie, waardoor enkel water voldoende is om uw vloer te reinigen.

[Bekijk onze First Choice-machines]