,

Readyspace: een schoon tapijt in enkele minuten

Met de ReadySpace-technologie van Tennant, heeft u binnen enkele minuten een fris, schoon én droog tapijt. En dat niet alleen: de ruimte die u met deze technologie heeft gereinigd, is meteen na reiniging te betreden.

Stel uw vraag

Zo werkt de ReadySpace-technologie

De Tennant-reinigingsmachine is voorzien van vuilabsorberende rollers, die het vuil uit het tapijt opneemt en vervolgens het vuil in de machine “tilt”. De gemonteerde sproeiers in de reinigingsmachine spoelen het vuil van de rollen af, en voorkomen verzadiging van de rollen. De stofzuiger, die voorzien is van een krachtige motor, trekt het vuile water vervolgens uit het tapijt en transporteert deze naar de vuilwatertank.

4 redenen om te kiezen voor ReadySpace-technologie

1. Meteen een schoon en droog resultaat

Met de ReadySpace-technologie is reinigen en drogen een gelijk opgaand proces. Dankzij de geavanceerde functies van de Tennant-reinigingsmachine is uw tapijt in enkele minuten helemaal schoon en droog. 

2. Het tapijt is meteen na reiniging te betreden

U hoeft na afloop van de tapijtreiniging niet minutenlang te wachten voor u de ruimte kunt betreden. Na de reiniging is het tapijt namelijk 100% schoon, droog en direct te betreden. Dit scheelt u een hoop tijd; de reinigingswerkzaamheden belemmeren u immers niet in uw werk.

3. Voorkomt geurtjes en door water veroorzaakte schimmelvorming

Wanneer u een tapijt met water reinigt en deze niet meteen droogt, ontstaat er op lange termijn schimmel op uw vloer. Ook bestaat het risico dat het tapijt ondanks reiniging geurtjes achterlaat. Onprettig voor uzelf, uw werknemers en uw gezondheid. Met ReadySpace-technologie zal uw tapijt altijd fris ruiken en hoeft u niet bang te zijn voor schimmel.

4. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord reinigen

 Bij WALO geloven we in de kracht van duurzaam en milieuvriendelijk werken. Wanneer u kiest voor onze Tennant-machines met ReadySpace-technologie verzekeren wij u van een ecologisch verantwoorde schoonmaakoplossing.

Bekijk onze Tennant-machines