,

Handdesinfectiezuil kopen? Bekijk de 4 beste keuzes

Sinds de coronacrisis is de aandacht voor bedrijfshygiëne groter dan ooit. Dat is een goede ontwikkeling, want met de juiste hygiënemaatregelen kunt u het ziekteverzuim binnen uw organisatie sterk terugdringen. Dat geldt voor corona, maar zeker ook voor griep. Op jaarbasis kunt u hiermee tot wel tienduizenden euro's aan verzuimkosten besparen. Ook waarborgt u hiermee de continuïteit en productiviteit van uw organisatie. 

Om uw handhygiëne te professionaliseren, kunt u gebruik maken van een zogenaamde handdesinfectiezuil. Dit wordt ook wel kortweg een desinfectiezuil of een hygiënepunt genoemd. Door zo'n zuil bij de ingang van uw bedrijf te plaatsen, wordt het personeel er elke dag automatisch aan herinnert dat ze hun handen dienen te reinigen voordat ze het gebouw betreden. Datzelfde geldt voor bezoekers en klanten. 

Welke handdesinfectiezuil past bij uw organisatie? 

WALO beschikt over diverse handdesinfectiezuilen die elk hun eigen voordelen hebben. Deze zuilen maken het mogelijk om handhygiëneproducten aan te bevestigen. De zuilen ogen stijlvol en professioneel en helpen u om ziekte binnen uw bedrijf terug te dringen. 

Handdesinfectiezuilen

1. Handdesinfectiezuil ‘Standaard’ 

Een populaire handdesinfectiezuil in ons assortiment is de hygiënepunt ‘Standaard’. Deze handdesinfectiezuil kan worden voorzien van uw bedrijfslogo en bedrijfsgegevens. Ook is deze zeer eenvoudig verplaatsbaar. Zo kunt u deze verplaatsen van de hoofdingang naar bijvoorbeeld een vergaderruimte. 

2. Handdesinfectiezuil ‘Chroom’ 

Zoekt u een stijlvolle oplossing voor uw handhygiëne? Kies dan voor hygiënepunt ‘Chroom’. Deze handdesinfectiezuil is verchroomd en vormt een zeer stijlvolle toevoeging aan uw bedrijfshygiëne-assortiment. U kunt hier handdesinfectant aan bevestigen die bacteriën en virussen voor 99.9% doodt. Ook deze zuil is eenvoudig verplaatsbaar en daardoor mobiel van aard. 

3. Hygiënepunt ‘Classic’ 

Een stabiele hygiënezuil van gepoedercoat staal. Dit klassieke hygiënepunt is in meerdere kleuren beschikbaar en kan voorzien van worden van handdesinfectiemiddel dat Covid-19-proof is. 

4. Hygiënepunt ‘de Luxe’ 

Zoekt u een echte blikvanger voor uw organisatie? En wilt u laten zien dat u werknemers, bezoekers en klanten actief beschermd tegen corona of griep? Dan is het hygiënepunt ‘de Luxe’ een uitstekende keus. Dit stijlvolle hygiënepunt valt op en kan voorzien worden van uw eigen logo en huisstijl. 

In 4 simpele stappen naar goede handreiniging 

Om de verspreiding van bacteriën, virussen en bacillen te voorkomen, is handhygiëne een belangrijke eerste stap. Goede handhygiëne bestaat in totaal uit vier stappen: 

handhygiëne 4 stappen

Om te voorkomen dat de handen uitdrogen, is het belangrijk om hier professionele handreinigers voor te gebruiken. Deze zijn verzorgend en vochtinbrengend en voorkomen kloven of een droge huid. Wilt u daar graag meer over weten? Bekijk dan via de button hieronder al onze handreinigingsproducten. 

Advies nodig over handhygiëne? WALO vertelt u graag meer 

Wilt u een handdesinfectiezuil aanschaffen? Of heeft u advies nodig over handhygiëne binnen uw organisatie? WALO denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Met meer dan dertig jaar ervaring in hygiëne en reiniging weten we wat uw bedrijf nodig heeft om het personeel te beschermen tegen griep en corona. Vul het contactformulier hieronder in voor meer informatie.

{{ errors.first("form1.field_1") }}
{{ errors.first("form1.field_3") }}
{{ errors.first("form1.field_2") }}
{{ errors.first("form1.privacy") }}