,

Garagezeep kopen? Let op deze 4 zaken

Garagezeep wordt ook wel industriële zeep genoemd en is bedoeld voor het reinigen van vet, vuil en bacteriën op de handen. Of uw werknemers nu in een autogarage werken of op een logistieke of industriële werkplaats: handreiniging is in alle gevallen van vitaal belang. Het voorkomt de verspreiding van vuil, bacteriën en virussen en dringt het ziekteverzuim binnen uw organisatie terug. Een goede garagezeep met korrel, maar ook zonder korrel, kan u hierbij helpen. 

Garagezeep kopen: 4 zaken om op te letten 

Wanneer u garagezeep aanschaft, zijn er diverse zaken waar u goed op moet letten. Niet alle zeep beschikt namelijk over de juiste certificaten en keurmerken. Ook is veel zeep slechts ten dele geschikt voor gebruik in een industriële omgeving. Zo zijn er zeepsoorten die de handen uitdrogen of onvoldoende desinfecteren. 

Wilt u zeker weten dat u de handen voldoende reinigt en verzorgt? Dan is het verstandig om voor meerdere soorten industriële zeep te kiezen. Zo zijn er zeepsoorten die beschermen, maar ook zeepsoorten die reinigen, desinfecteren en verzorgen. In alle gevallen kan dit gaan om garagezeep, maar dan wel om garagezeep met een specifieke functionaliteit. 

1. Kies een garagezeep die beschermt 

Uw personeel is dagelijks aan het werk met allerlei soorten vet, vuil en chemische middelen. De handen raken hierdoor extreem vervuild. Om te voorkomen dat dit een negatieve invloed uitoefent op de huid, is het beschermen van de handen een belangrijkste eerste stap. Kies daarom altijd voor een garagezeep die aantoonbaar bescherming biedt tegen bijtende, vette of chemische producten. 

handen beschermen stokoderm

2. Kies een garagezeep die reinigt 

Een goede garagezeep is bedoeld om hardnekkig vuil op eenvoudige wijze van de huid af te wassen. Daarom is het verstandig om een garagezeep te kiezen met een zeer krachtige werking. Hierdoor weet u zeker dat vuil, vlekken, bacteriën en virussen geen kans krijgen om op de huid te blijven zitten. 

Hardnekkige industriële zeep is notoir omdat het de huid zou uitdrogen en beschadigen, maar door voor de juiste zeep te kiezen, voorkomt u deze gevolgen. Vandaag de dag zijn er professionele zeepsoorten die de huid niet alleen diep reinigen, maar deze ook beschermen en bevochtigen. Hierdoor blijft de huid schoon, fris en gehydrateerd. 

handen reinigen swarfega orange

3. Kies een garagezeep die desinfecteert 

Ieder bedrijf kent het belang van desinfectie. Toch worden door veel bedrijven de verkeerde desinfectiemiddelen gebruikt. Het gevolg is dat de handen van het personeel uitdrogen en dat huid beschadigingen oploopt. Om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van handdesinfectiezeep die niet alleen desinfecteert, maar ook hydrateert en verzorgt. 

In ons assortiment vindt u professionele, gecertificeerde desinfectiemiddelen die aan alle industriële keurmerken voldoen. Hierdoor weet u zeker dat uw personeel over desinfectie beschikt die de huid niet aantast, maar deze enkel vrijwaart van virussen en bacteriën. 

handen desinfecteren instantfoam complete

4. Kies een garagezeep die verzorgt 

Elke werknemer weet hoe belangrijk het is om de huid te reinigen en te desinfecteren. Helaas vergeten veel werknemers om hun handen na afloop van hun werk van de juiste verzorging te voorzien. En dit is hard nodig, want door je handen na je werk goed te verzorgen, krijgen ze de hele avond en nacht de tijd om te herstellen. 

Een professionele garagezeep zorgt dat de handen de juiste verzorging krijgen dankzij vocht inbrengende en verzachtende bestandsdelen. Hierdoor blijft de huid zacht, goed gehydrateerd en schoon.

handen verzorgen stokolan classic

Wat is de beste zeep voor uw garage? 

Wilt u weten hoe u de handhygiëne van uw personeel kunt verbeteren? En wilt u daarmee ziekteverzuim terugdringen en uw werknemers de beste middelen bieden? Vraag WALO dan om vrijblijvend advies. We denken graag met u mee over uw reinigingsplan en kijken samen met u naar de garagezeep die hier het beste bij past. 

{{ errors.first("form1.field_1") }}
{{ errors.first("form1.field_3") }}
{{ errors.first("form1.field_2") }}
{{ errors.first("form1.privacy") }}