,

Top 5 elektrische veegmachines voor buiten

Op zoek naar de beste elektrische veegmachine voor buiten? Of wilt u een ander type reinigingsmachine vinden waarmee u buitenterreinen kunt schoonmaken? WALO Hygiëne en Reinigingssystemen beschikt over een hoogstaand assortiment voor buiten- en stadsreiniging. Wij denken graag met u mee over de juiste reinigingsmachine voor het te reinigen oppervlak. 

 

Leg ons direct uw hygiënevraagstuk voor

Elektrische veegmachines voor buiten

WALO Hygiëne en Reinigingssystemen beschikt over een uitgebreid assortiment reinigingsmachines: van elektrische veegmachines tot schrobmachines voor buiten. Het liefst adviseren wij u over de juiste machine voor uw reinigingsbehoefte. Wilt u een bepaalde omgeving schoonmaken met een elektrische veegmachine voor buiten? Dan kijken wij graag samen met u naar ons assortiment schoonmaakmachines om de juiste keuze te maken.

Hieronder volgt onze selectie van 5 elektrische reinigingsmachines voor buiten.  

Tennant elektrische veegmachines voor buiten

1. Tennant S3 Reinigingsmachine voor de buitenplaats

Een oppervlak schoonmaken in de buitenlucht? Wanneer u buiten een terrein moet reinigen, kunt u smalle steegjes en hoeken tegenkomen waar u zich met de reinigingsmachine doorheen moet manoeuvreren. De zeer wendbare Tennant S3 reinigingsmachine is hier uitermate geschikt voor. Ook beschikt deze machine over dubbele borstels, waardoor de elektrische veegmachine zowel buiten als binnen inzetbaar is. Een multifunctionele reinigingsmachine! De operator in kwestie profiteert van eenvoudige bediening en een gemakkelijk te legen vuilbak. Dit zorgt voor efficiëntie op de werkvloer of het buitenterrein. 

Tennant S3 Reinigingsmachines

2. Tennant S9 elektrische veegmachine voor buiten

Tennant veegmachines voor buiten

De Tennant S9 beschikt over een capaciteit van wel drie uur! Hoe groot de buitenplaats van uw bedrijf ook is: deze alleskunner deinst er niet voor terug. De zeer wendbare machine beschikt over dubbele borstels en eenvoudige bediening. Ook deze machine is zowel binnen als buiten inzetbaar. Efficiëntie ten top!

3. Tennant S30 schoonmaakmachine voor buitenterreinen

Een serieuze speler onder de veegmachines voor buiten: de Tennant S30. Deze reinigingsmachine is groter van formaat, is voorzien van een dubbelwandig metalen frame en kent een filtratie tot 0,5 micron. Een echte krachtpatser in stofbeheersing. Desalniettemin wordt ook deze veegzuigmachine gekenmerkt door de eenvoudige bediening. Bovendien bewaakt de temperatuursensor de vuilvergaarbak. En - u raadt het al - zowel binnen als buiten kunt u oppervlakken blinkend schoon maken met de Tennant S30. 

Bekijk ook de Tennant 800: een grote industriële vegzuigmachine voor zware omstandigheden.

Tennant elektrische veegmachine voor buiten

Reinigingsmachines voor buiten- en stadsreiniging

Er zijn naast elektrische veegmachines voor buiten nog meer opties op het gebied van buitenreiniging die wij graag aan u introduceren. Hieronder vindt u de overige twee machines uit onze top 5 die wij u zeker aanraden. 

4. Glutton Elektrische zwerfvuilzuiger voor een schone straat en stad

Wanneer u op zoek bent naar elektrische machines voor buiten, komt u in ons hoogwaardige aanbod al snel de Glutton Elektrische zwerfvuilzuiger als alternatief tegen. Deze reinigingsmachine heeft een brede zuigmond die uitermate geschikt voor buiten- en stadsreiniging. 

Tennant elektrische zwerfvuilzuiger voor buiten

De schoonmaakmachine voor buiten kent een aantal voordelen. Zo beschikt de machine over filtratie tot 0,5 micron en is deze geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. Bovendien is deze elektrische zwerfvuilzuiger geluidsarm, wat ook bij het reinigen van oppervlakken in de buitenlucht als erg prettig ervaren wordt. Voor extra veiligheid bevat de elektrische reinigingsmachine voor buiten een automatische brandblusser. En tot slot kunt u erop rekenen dat deze machine multifunctioneel inzetbaar is. 

Tennant elektrische zwerfvuilzuiger voor buiten

5. Tennant ATLV 4300: reinigingsmachine voor buiten

Tennant reinigingsmachine voor buiten

De Tennant ATLV 4300 is met haar kleine draaicirkel zeer geschikt voor werkzaamheden op kleine oppervlakken en nauwe buitenruimtes. Bovendien beschikt deze zwerfvuilzuiger over 4 wheel drive en een veilige bestuurdersplaats, wat het werk van de schoonmaker enorm vergemakkelijkt. Ook bij reiniging in de industrie is deze machine veel gebruikt. Niet alleen dankzij het gebruiksgemak, maar ook dankzij de enorme efficiëntie is dit een topmachine in ons assortiment. Deze reinigingsmachine voor buiten kent namelijk een brede zuigmond en zeer krachtige zuigmotoren. Alles voor het beste resultaat! 

WALO elektrische veegmachines voor buiten

Tennant elektrische veegmachine voor buiten

Advies nodig voor uw reinigingsmachine voor buiten? WALO Hygiëne en Reinigingssystemen biedt niet alleen de juiste machine voor uw hygiënevraagstuk, maar denkt ook mee over:

  • Complete hygiënesystemen;

  • Bijbehorende reinigingsmiddelen;

  • Hulpmaterialen van Vikan & Greenspeed;

  • Duurzame oplossingen voor uw organisatie;

  • Gebruikte en kostenbesparende machines indien gewenst. 

Heeft u interesse in onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies, een offerte of een demo. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor een hygiënische buitenplaats! 

Contacteer uw reinigingsspecialist

Blijf op de hoogte van ons aanbod huur machines

Ontvang als eerste een mail met de nieuwste machines.

Naam

Email