,

ec-H2O: hoogwaardig reinigen zonder zeep

Duurzaam en milieuvriendelijk reinigen - dat is een kerntaak die we bij WALO serieus nemen. Daarom reinigen onze machines niet met zeep, maar met de geavanceerde ec-H2O-technologie. Deze technologische oplossing maakt het mogelijk om zeeploos te reinigen met elektrisch geladen geconverteerd water.

De ec-H2O Nano Clean-methode stelt u in staat om vervuilde oppervlakten met uitsluitend water te reinigen. Dankzij een ingebouwde e-cel die miljoenen microscopische belletjes genereert, is er geen zeep meer nodig om tot een goed resultaat te komen. Deze technologie is op diverse Tennant-reinigingsmachines leverbaar en geldt al sinds 2008 als de standaard op het gebied van detergentvrije vloerreiniging.

Stel uw vraag

4 redenen om voor ec-H2O Nanon Clean te kiezen

1. Minder kosten, meer productiviteit

Dankzij de ec-H2O-technologie bent u minder tijd en kosten kwijt. U hoeft immers geen reinigingsmiddelen op basis van zeep aan te schaffen. Ook in arbeidskosten scheelt dit u tijd, zeker over een langere termijn.

2. Voor dagelijks gebruik én hardnekkige vervuiling

Dankzij de duurzame ec-H2O-technologie, vormen uw dagelijkse schoonmaakklussen geen probleem meer. Ook voor hardnekkige vervuiling is de technologie een ware uitkomst, denk bijvoorbeeld aan verontreiniging door vetten en strooizout.

3. Verlaagde kans op uitglijden en vallen

Omdat de ec-H2O Nano Clean NFS-gecertificeerd is, bent u verzekerd van betere vloertractie en een verlaagde kans op risico's, zoals letsel door vallen of uitglijden. Daarnaast garandeert de NSF-registratie dat deze technologie veilig is voor gebruik in de voedingsindustrie.

4. Milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord

Geen zeep betekent geen milieuvervuiling. Dankzij de H2O Nano Clean kiest u voor een duurzame, verantwoorde reinigingsoplossing en draagt u bij aan een schoner milieu.

Bekijk onze Tennant-machines