,

Handdesinfectiebarrel-Hygiënepunt beach-industrieel

  • Gehard veiligheidsglas 45 x 70cm
  • Barrel 87cm
  • Ook in trespa leverbaar
  • Te personaliseren
  • Een stoere hygiënepunt!
Vraag offerte aan Neem contact op

Binnen 24 uur een reactie

Handdesinfectiebarrel-Hygiënepunt beach-industrieel look
+

Deze handdesinfectiezuil of hygiënepunt is écht een blikvanger voor uw bedrijf of organisatie én wegens de Coronacrisis - COVID-19, onmisbaar! Dit om uw klanten, relaties, bezoekers en medewerkers maximale bescherming te bieden op gebied van handdesinfectie. Deze handdesinfectiezuil is een eenmalige investering en bruikbaar voor de lange(re) termijn.

Dan noemen wij alleen nog maar de 1,50 meter samenleving welke het "nieuwe normaal" gaat worden.

Deze stoere handdesinfectiebarrel is eenvoudig op elke gewenste locatie in uw organisatie te plaatsen. Dit is ook direct het grote voordeel.

De handdesinfectiebarrel - hygiënepunt bestaat uit een RVS frame welke geplaatst is op een barrel welke 87cm hoog is, en de glazenplaat is vervaardigd van gehard veiligheidsglas welke 45x70cm groot is. Het fraaie is dat u de glazenplaat kan laten voorzien van uw bedrijfslogo-gegevens. De dispenser welke op de glazenplaat is gemonteerd word is voorzien van een handdesinfectant van Deb. Dit is een handdesinfectiefoam. Dit zijn (navul) verpakkingen van 1000ml groot. 1000ml handdesinfectiefoam biedt u 1587 doseringen! 

Ook is deze handdesinfectiebarrel-hygienepunt leverbaar waarbij de glazenplaat word vervangen door een plaat van trespa-materiaal.

Heeft u een persoonlijke wens en of hygiënevraagstuk? Wij horen het graag van u!

  1. Binnen 24 uur een offerte
  2. Meer dan 80 jaar ervaring
  3. Authorised Tennant Partner

Vraag vrijblijvend de prijs op

{{ errors.first("form.name") }}
{{ errors.first("form.email") }}
{{ errors.first("form.message") }}
{{ errors.first("form.privacy") }}