,
CWS PureLine Surface Cleaner Toilet
CWS PureLine Surface Cleaner Toilet
CWS PureLine Surface Cleaner Toilet
CWS PureLine Surface Cleaner Toilet
CWS PureLine Surface Cleaner Toilet

CWS PureLine Surface Cleaner Toilet

Toiletbrilreinigers

  • Duwhendel voor intuïtieve bediening
  • Wc-brilreiniger voor extra hygiëne
  • Capaciteit ± 2000 eenheden

De CWS PureLine Surface Cleaner Toilet is doeltreffend tegen virussen en ziektekiemen, en draagt bij aan het verbeteren van het hygiëneniveau in toiletruimtes.

Vraag offerte aan Neem contact op

Binnen 24 uur een reactie

Productomschrijving
+

De hygiënestandaard in je toiletruimte kan aanzienlijk worden verbeterd met de CWS PureLine Surface Cleaner Toilet. Vooral toiletbrillen vormen vaak een broedplaats voor ziekteverwekkers, dus regelmatige reiniging voor gebruik is van groot belang. Daarnaast is deze oppervlaktereiniger voor het toilet ook uitermate geschikt voor het schoonmaken van de spoelknop en de deurklink.

Met het alcoholvrije, gebruiksklare schuim dat effectief is tegen bacteriën en virussen, wordt het eenvoudiger om oppervlakken te reinigen. Het schuim werkt snel en zorgt voor een hygiënisch schone toiletbril, zonder achterlating van huidirriterende resten. Bovendien is het vrij van geurstoffen, aldehyden, parabenen en siliconen, dermatologisch getest en bevat het geen allergie-gevoelige ingrediënten. Met de duwbeugel is de dispenser eenvoudig met één hand te bedienen.

De CWS PureLine Surface Cleaner Toilet is gevuld met een flacon oppervlaktereinigingsschuim van 600 ml, goed voor 2000 porties. De reservetank met 188 ml biedt ruimte voor 626 extra porties. Het voorraadniveau is eenvoudig af te lezen dankzij een indicator aan beide zijden van de dispenser. Het bijvullen is extra handig dankzij de gekleurde doppen op de flacons. Deze dispenser past perfect in elke toiletruimte.

Navulling:

Deze CWS PureLIne Seatcleaner voor toilet kan worden bijgevuld met artikelnummer...

 
 

Media
+

Bijvullen:

  1. Binnen 24 uur een offerte
  2. Meer dan 80 jaar ervaring
  3. Authorised Tennant Partner

Vraag vrijblijvend de prijs op

{{ errors.first("form.name") }}
{{ errors.first("form.email") }}
{{ errors.first("form.message") }}
{{ errors.first("form.privacy") }}