,
CWS PureLine Disinfect Non-Touch
CWS PureLine Disinfect Non-Touch
CWS PureLine Disinfect Non-Touch
CWS PureLine Disinfect Non-Touch
CWS PureLine Disinfect Non-Touch

CWS PureLine Disinfect Non-Touch

Zeepdispensers

  • Toepassing zonder water
  • Auto-stop functie
  • Capaciteit tot ± 400 doseringen

De CWS PureLine Desinfecterende Gel Non-Touch maakt het desinfecteren van je handen mogelijk zonder de dispenser aan te raken.

Vraag offerte aan Neem contact op

Binnen 24 uur een reactie

Productomschrijving
+

Het desinfecteren van de handen vormt een waardevolle aanvulling op het handen wassen en draagt bij aan een verhoogd hygiëneniveau. In verschillende sectoren is het van vitaal belang om de gezondheid van zowel medewerkers als klanten extra te beschermen. Sensorgestuurde desinfectiedispensers, zoals de CWS PureLine Desinfecterende Gel Non-Touch, bieden een hoog niveau van hygiëne doordat de dispenser tijdens gebruik niet fysiek aangeraakt hoeft te worden, waardoor het zelf geen drager van ziekteverwekkers kan worden.

De CWS PureLine Desinfecterende Gel is bacteriedodend, levurocidaal, tuberculocide en effectief tegen alle omkapselde en niet-omkapselde virussen. Het voldoet volledig aan de eisen voor hygiënische handdesinfectie volgens EN 1500 en voor chirurgische handdesinfectie volgens EN 12791. Bovendien ondersteunt het hygiëneconcepten zoals HACCP en LMHV. De huidtolerantie van de desinfecterende gel is dermatologisch bevestigd. De toegevoegde hydraterende en huidverzachtende stoffen voorkomen uitdroging van de handen.

De dispenser wordt gevuld met een flacon van 600 ml, wat overeenkomt met ongeveer 400 porties. Het bijvullen van de desinfecterende gel is foutloos dankzij gekleurde dopjes op de flacons, extra eenvoudig door het gebruik van dezelfde sleutel voor alle PureLine dispensers. De batterijgevoede dispenser kan overal worden geplaatst.

De CWS PureLine Desinfecterende Gel is VAH-gecertificeerd en geschikt voor gebruik in combinatie met alle soorten zeep. De sensorgestuurde CWS desinfectiemiddel dispenser is zeer gebruiksvriendelijk, wat met name een voordeel is voor kinderen, ouderen en mensen met beperkte mobiliteit. De dispenser is uitgerust met een microchip, waardoor het kan worden gebruikt in combinatie met CWS smartMate.

Navulling:

Deze CWS desinfectdispenser kan worden bijgevuld met artikelnummer …

Media
+

Bijvullen:

Batterij vervangen:

  1. Binnen 24 uur een offerte
  2. Meer dan 80 jaar ervaring
  3. Authorised Tennant Partner

Vraag vrijblijvend de prijs op

{{ errors.first("form.name") }}
{{ errors.first("form.email") }}
{{ errors.first("form.message") }}
{{ errors.first("form.privacy") }}